0722 335 874

 
Romanian Bulgarian Chinese (Traditional) English French Italian Spanish

Utilizatori

Statistici

Avem 7 vizitatori și nici un membru online

     Bun găsit dragi utilizatori și de ce nu, viitori clienți. Am creat acest site special pentru nevoile dumneavoastră, dar mai ales pentru a vă fi mai aproape indiferent de locul unde vă aflați. Pentru a fi la curent cu orice acțiune a cabinetului nostru, vă puteți înscrie în NewsLetter. Pentru o consiliere privată, ne puteți contacta folosind secținea Contact, adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau numărul de telefon 0722 335 874. Vă stăm la dispoziție și pentru altfel de probleme pe care le puteți publica la secțiunea „Cere sfatul avocatului”, obținând sfaturile în mod GRATUIT!

     Echipa noastră de avocați din Ploiești ofera o gamă largă de servicii legale și vă poate reprezenta în instanțe, în litigii de drept commercial,  penal,  divorțuri,  dreptul proprietatii intelectuale sau dreptul muncii. Din echipa firmei de avocatură Mihalcea și Asociații fac parte avocați cu experiență de peste 10 ani, care au câștigat procese importante și s-au specializat pe anumite domenii. 

     Cabinetul a fost înființat prin decizia Baroului Prahova, în luna Februarie 2011, CUI 28005393, activitatea fiind desfășurată în colaborare cu Societatea Civilă de Avocați "Mihalcea și Asociații".

     Pentru mai multe detalii despre echipa noastră de avocați, dar și despre servicii, ne puteți contacta prin orice metodă enumerată mai sus.